Nieuws

Toekomst 

AutoFirst Apeldoorn per 1 januari 2016 toegevoegd aan Saab Apeldoorn.

Het pand van Saab Apeldoorn op de hoek van de Laan van Zevenhuizen en de Sleutelbloemstraat is al jaren een vertrouwd adres voor onze klantenkring. Vanuit het hele land weten mensen ons bedrijf te vinden en dat is iets waar wij zeer trots op zijn. Maar in tegenstelling tot wat u misschien denkt bestaat onze klantenkring al lang niet meer alleen uit Saab-rijders.

Toen het merk Saab in 2012 stopte met het leveren van nieuwe auto’s was het natuurlijk onze prioriteit om de Saab-rijder te blijven bedienen met onze gespecialiseerde werkplaats. Zowel voor onderhoud als voor reparaties zullen de liefhebbers van het Zweedse merk altijd bij ons terecht kunnen. Maar er zijn natuurlijk ook klanten die weer een nieuwe auto willen of die een andere auto bij ons onder brachten voor service.

Bij Saab Apeldoorn hebben we ons daarom de afgelopen jaren geconcentreerd op het uitbreiden van onze diensten. Los van het leveren van gebruikte én nieuwe auto’s van diverse merken, hebben we ook flink geïnvesteerd in onze werkplaats en de kennis van onze werknemers. Naast de ervaring met Saab hebben we ook een brede ervaring met merken als Alfa Romeo, Audi, Seat, Volkswagen, Volvo en Porsche.

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we gezocht naar een partner die ons kon helpen met snelle levering van onderdelen en een meer alround uitstraling voor de werkplaats. Die partner hebben we gevonden in AutoFirst. Evenals ons bedrijf staan zij voor kwaliteitszorg.

Kwaliteitszorg loopt als een rode draad door ons bedrijf. We zijn u niet alleen van dienst bij de aankoop van uw Saab of andere auto, maar ook op elk moment daarvoor en daarna. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Dat hoort bij een exclusief merk als Saab. Diezelfde kwaliteitszorg kunnen wij met AutoFirst ook leveren voor alle andere merken auto’s. Voor ons bent u een relatie waarmee wij graag een goede band onderhouden. Perfect onderhoud van uw auto staat daarin als vanzelfsprekend voorop, maar ook service met een persoonlijk karakter. Die lijn houden we vast: nu en in de toekomst.

 

Meer dan alleen Saab

De vaste bezoeker van onze showroom heeft het al wel gezien, tegenwoordig doen wij meer dan alleen Saab. Niet alleen omdat we het leuk vinden, ook omdat het belangrijk is voor onze toekomst. Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs en bekijk de auto’s in onze showroom, wij zijn er altijd om uw vragen te beantwoorden.

print-13691

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autoblog test Saab 9-5 van Saab Apeldoorn

Test Saab 9-5 Video
Verslag op www.autoblog.nl
Saab 9 5 Estate

Autoblog teste Saab 9-3 Cabriolet van Saab Apeldoorn

Test Saab 9-3 Cabriolet Video
Verslag op www.autoblog.nl
Saab 9-3 Cabriolet

Performance van Saab

De elektronica van Saab biedt veel mogelijkheden, zoals achteraf tunen onder fabrieksgarantie met Hirsch Performance. Dat kan ook bij de 9-3 TiD, waarbij het motorvermogen stijgt van 150 naar 175 pk. Diezelfde elektronica stelt ons in staat uw auto nog beter te onderhouden. Sterker nog, updates van de fabriek krijgen we via onze computer binnen en die koppelt ze automatisch weer aan een werkorder. Dus brengt u uw Saab voor onderhoud, dan wordt zo’n update – ook wel recall genoemd – direct uitgevoerd. Een privilege dat wij u bieden, omdat we officieel dealer zijn van het merk Saab. Dat is wat je noemt een veelomvattende Performance van Saab.

 

Gegarandeerd goed
Bent u op zoek naar een goede Saab-occasion die aan al uw wensen voldoet? Wij zoeken graag met u mee. Stuur een e-mail aan ons. Wij zoeken dan met u mee, onder meer bij collega-dealers. Hebben we een geschikte Saab dan nemen we contact met u op. Heeft u vervolgens interesse, dan halen we de auto naar Apeldoorn. Uiteraard leveren we hem met de vertrouwde garantie van Saab en de service van Saab Apeldoorn, als u besluit tot aankoop.

 

Martin Schotpoort

– Martin Schotpoort

Adresgegevens

AutoFirst Saab Apeldoorn
Sleutelbloemstraat 71
7322 AJ Apeldoorn
Tel.: (055) 366 32 32
E-mail: info@saab-apeldoorn.nl
KvK 05078820

Naar de contact pagina >>

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
Showroom: 09:00 tot 18:00 uur
Werkplaats: 08:15 tot 17:00 uur

Zaterdag
Showroom: 10:00 tot 17:00 uur

Er is altijd een medewerker aanwezig om u geheel vrijblijvend advies te geven!