Over ons

Historie – jong bedrijf, toch vertrouwd

saab apeldoorn Saab Apeldoorn is een jong bedrijf. We bestaan sinds april 2009. Toen maakten we een frisse, nieuwe start op een vertrouwde plek. In die zin dat er al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw een Saab Dealer gevestigd is geweest in het pand aan de Sleutelbloemstraat 71, goed bereikbaar aan de binnenring van Apeldoorn. Dealer Mulder startte hier met de vertegenwoordiging van het Zweedse merk, Autobedrijf Janse nam het stokje in 2002 over en nu zorgen wij voor de verkoop en de service van Saab.

We zijn een dealer die het merk exclusief vertegenwoordigt. Een jong bedrijf, maar wel een met een forse dosis kennis en vakbekwaamheid. Want nagenoeg alle medewerkers hebben jaren, zo niet tientallen jaren, ervaring met Saabs. Ons motto is dan ook: als wij geen oplossing weten voor een technische hersenkraker, dan weet niemand ’m. Dat betekent dat Saab Apeldoorn ook het juiste adres is als u een al wat ouder model van het Zweedse merk rijdt.

Toekomst – tevreden Saab-rijders

Saab Service logoKwaliteitszorg loopt als een rode draad door ons bedrijf. We zijn u niet alleen van dienst bij de aankoop van een Saab, maar ook op elk moment daarvoor en daarna. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Dat hoort bij een exclusief merk als Saab. Voor ons bent u een relatie waarmee wij graag een goede band onderhouden. Perfect onderhoud van uw Saab staat daarin als vanzelfsprekend voorop, maar ook service met een persoonlijk karakter. Die lijn houden we vast: nu en in de toekomst.

 

 

Profiel – betaalbaar premium

We slaan de handen ineen voor perfecte service. Zo zijn we gestart en zo gaan we door. Sfeer, persoonlijke aandacht en service zijn de pijlers onder Saab Apeldoorn. Dat begint al met een huisvesting waarin ook u zich prettig voelt. Ons pand is modern vormgegeven, met een lichte showroom en een efficiënte werkplaats. In de showroom is tevens een wachtruimte ingericht. Kleine reparaties of kort onderhoud verzorgen we op afspraak en terwijl u wacht. Uiteraard schenken wij u dan met plezier een kop koffie of thee in.

Adresgegevens

Saab Apeldoorn
Sleutelbloemstraat 71
7322 AJ Apeldoorn
Tel.: (055) 366 32 32
E-mail: info@saab-apeldoorn.nl
KvK 05078820

Naar de contact pagina >>

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
Showroom: 09:00 tot 18:00 uur
Werkplaats: 08:15 tot 17:00 uur

Zaterdag
Showroom: 10:00 tot 17:00 uur

Er is altijd een medewerker aanwezig om u geheel vrijblijvend advies te geven!